Smart - EDI

Elektronikus Adatcsere bonyolítására saját fejlesztésű SmartEDI szoftverünket ajánljuk. Ez a szoftver önállóan látja el a saját fájlformátumok fordítását, azok automatikus küldését és fogadását. A hozzá tartozó fordítóprogramokat igényei szerint magunk készítjük, minden típusú fájlból, a saját ügyvitelének megfelelőt tudunk előállítani. Ez a termékünk végleges licencel megvásárolható.

 

SaaS / EDI rendeles-számla

Fejlessze cége informatikai rendszerét beruházás nélkül!
A szoftverfejlesztési trendeknek megfelelően szolgáltatásként elérhető EDI rendszert kínálunk. Magyarországon először nálunk elérhető az EDI szolgáltatás bérelhető konstrukcióban. Részletek itt.

EDI az autóiparban


Az EDI, az ipari termelésben is fontos szerephez jut!

Ha szeretné EDI rendszeren keresztül fogadni partnerei rendeléseit, lehívásait de nem rendelkezik megfelelő szoftverekkel vagy ügyvitele erre nem alkalmas, segítünk a megoldásban! Az érkező VDA és EDIFACT üzenteket átkonvertáljuk, saját üzeneteit a megfelelő formátumú partnerüzenetekre alakítjuk!

A szolgáltatásho igényeinek megfelelő egyedi árajánlatot készítünk!

 

E - számla

 

E-számla megoldásunk minden felhasználó részére elérhető!


Meglévő vagy most kialakítandó EDI rendszeréhez elektronikus számlázást tudunk illeszteni. Ehhez az adattovábbítást és az archiválást is biztosítjuk. Ehhez kérje egyedi ajánlatunkat!
Bármilyen informatikai rendszerhez illeszthető e-számlázási rendszerünk PKI vagy Távszámla megoldással biztosítja az egyszerű és gyors megoldást. Nem szükséges bonyolult megoldásokat keresnie. Ha rendelkezik a számla adataival, a többi a mi dolgunk!

Bízza ránk a részleteket!