Támogatott szolgáltatások

...minden típusú vállalati formátum konvertálása...

EDI, a szabványokon alapuló adatkommunikáció

Támogatott szolgáltatások

Vállaljuk a teljes körű EDI kapcsolat kiépítését.továbbá minden típusú vállalati formátum konvertálást EDI üzenetre, és bármely EDI üzenet átalakítását az Ön vállalkozásában alkalmazott formátumra fordítását.

Az EDIsys szerverén keresztül olyan egycsatornás üzemeltetést kínálunk, hogy Önnek csak a saját ügyvitelében használt dokumentum típusokat kell feldolgoznia. Partnerei eltérő formátumát mi kezeljük. Minden irányban az elvárt kommunikációt használjuk. Partnereik velünk vannak közvetlen kapcsolatban, 24 órás adatkapcsolatot és ennek felügyeletét biztosítjuk.

Ha Önnek még nincs EDI rendszere és szeretne partnereivel elektronikus adatcserével kommunikálni, segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában. A Fejlesztéseket mindig előzetes egyeztetés, dokumentációk vagy példaüzenetek alapján végezzük. Az egyszerűbb kereskedelmi üzeneteken túl, bonyolultabb megoldásokat is vállalunk.

Az összes elterjedt EDI szabvány és üzenettípus konvertálását vállaljuk.

Egyedi megoldások

Ügyfeleink gyakran kérnek egyedi meggondolást, és kivitelezést igénylő megoldásokat. Eszközeinkkel és a sokéves tapasztalatunkkal rövid időn belül oldjuk meg az ilyen jellegű igényeket is.

Selfbilling megoldások

Az egyes iparágakban elterjedt Selfbilling (önszámla) megoldás a hazai beszállítók esetében a NAV online-számla szempontjából számos esetben okoz nehézséget.
Kész technológiánkkal  ezeket a számla-felküldési folyamatokat is automatizálni tudjuk.

Image

ZÁSZLÓK

TESZT