Támogatott szolgáltatások

...minden típusú vállalati formátum konvertálása...

EDI, a szabványokon alapuló adatkommunikáció

Támogatott szolgáltatások

Vállaljuk a teljes körű EDI kapcsolat kiépítését, minden típusú vállalati formátum konvertálást EDI üzenetre, és mindenféle EDI üzenet átalakítását az Ön vállalkozásában alkalmazott formátumra fordítását.

Az EDIsys szerverén keresztül olyan egycsatornás üzemeltetést ajánlunk, hogy Önnek csak a saját ügyvitelében használt dokumentum típusokat kell feldolgoznia. Partnerei eltérő formátumát mi kezeljük. Minden irányban az elvárt kommunikációt használjuk, Partnereik velünk vannak közvetlen kapcsolatban, 24 órás adatkapcsolatot és ennek felügyeletét biztosítjuk.

Ha Önnek még nincs EDI rendszere és szeretne partnereivel elektronikus adatcserével kommunikálni, segítünk a legjobb megoldás kiválasztásában. A Fejlesztéseket mindig előzetes egyeztetés, dokumentációk vagy példaüzenetek alapján végezzük. Az egyszerűbb kereskedelmi üzeneteken túl, bonyolultabb megoldásokat is vállalunk.

Az összes elterjedt EDI szabvány és üzenettípus konvertálását vállaljuk.

Selfbilling megoldások

Az egyes iparágakban elterjedt Selfbilling (önszámla) megoldás a hazai beszállítók esetében a NAV online-számla szempontjából számos esetben okoz nehézséget.
Kész technológiánkkal automatizálni tudjuk ezeket a számla-felküldési folyamatokat
is.

Image

ZÁSZLÓK

TESZT